Εύβοια: Εικόνες παρακμής στη Χαλκίδα- Προβληματίζει η κατάσταση των μηχανημάτων του Δήμου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Εικόνες παρακμής στη Χαλκίδα- Προβληματίζει η κατάσταση των μηχανημάτων του Δήμου

Τα φωτογραφικά καρέ μηχανημάτων του δήμου Χαλκίδας παραπέμπουν μάλλον σε αχρηστευμένα οχήματα που αφέθηκαν στη μοίρα τους και προβληματίζουν την Εύβοια

Eικόνες που προβληματίζουν δίχως υπερβολή όλη την Εύβοια και προέρχονται από το Δήμο Χαλκίδας, φέρνει στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο συνδυασμός «Λύση Τώρα» του Βασίλη Καλαθοσπόρη ο οποίος και θα λάβει μέρος στην εκλογική κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Και εδώ βλέπουμε μερικές ακόμα εικόνες “αλλαγής” στα μηχανήματα του Δήμου» σχολιάζεται στην ανάρτηση όπου οι φωτογραφίες αποτυπώνουν φθαρμένα λάστιχα, σκουριά και σάπιες λαμαρίνες.

Πράγματι τα φωτογραφικά καρέ μηχανημάτων του δήμου παραπέμπουν μάλλον σε αχρηστευμένα οχήματα που αφέθηκαν στη μοίρα τους παρά σε λειτουργικά μηχανήματα.

Όπως υπογραμμίζεται η παντελής έλλειψη συντήρησης θέτει καθημερινά σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζόμενων ενώ διατυπώνεται το ερώτημα του «Μήπως, λοιπόν, να αφήναμε τη λογική και τις τακτικές του “Αλλάζουμε” ( ; ) μακριά από την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων»

«Ο Δήμος Χαλκιδέων είναι οι άνθρωποι του και η ασφάλεια τους δεν είναι παιχνιδάκι στο βωμό της αυτοπροβολής και των δεκάδων φωτογραφιών, που προσπαθούν να κρύψουν την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και την εγκατάλειψη» συνοψίζει η ανάρτηση.

Yπενθυμίζεται πως μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, ο συνδυασμός ανήρτησε επιπρόσθετες εικόνες που προκάλεσαν προβληματισμό στην ευρύτερη κοινωνία της Εύβοιας προερχόμενες από τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στη Νέα Αρτάκη καθώς το κτίριο παρουσιάζει πολύ σοβαρές φθορές που καθιστούν αναμφίβολα τις υποδομές του τουλάχιστον ακατάλληλες για την φιλοξενία βρεφών.

Σε σχετικά φωτογραφικά ντοκουμένα που παρουσιάσει στο facebook η «Λύση Τώρα», ο συνδυασμός του Βασίλη Καθαροσπόρη για το δήμο Χαλκιδέων, διαπιστώνονται μούχλα και υγρασία και σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που καθιστούν το χώρο, όπως επισημαίνει η ανάρτηση, ανθυγιεινό και ακατάλληλο για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

«Όχι, δεν είναι εγκαταλελειμμενο κτίριο. Είναι το κτίριο που στεγάζει τον Δημοτικο Παιδικό Σταθμό Νέας Αρτάκης! Είναι ένα κτίριο που καθημερινά περνούν αρκετές ώρες παιδάκια» σχολιάζει ενδεικτικά η παράταξη η οποία διερωτάται μάλιστα αν έτσι είναι άραγε οι εικόνες της αλλαγής ή της εγκατάλειψης, της αδιαφορίας και της ανεπάρκειας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr