Εύβοια: Εισπνέουμε σκόνη από καύση RDF και έχουμε προβλήματα στον βιολογικό, καταγγέλλει κάτοικος στο Αλιβέρι
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Εισπνέουμε σκόνη από καύση RDF και έχουμε προβλήματα στον βιολογικό, καταγγέλλει κάτοικος στο Αλιβέρι

Ο πολίτης από την Εύβοια, ο οποίος αναφέρει πως πρόσφατα επέστρεψε στο Αλιβέρι, συνοψίζει κάποιες παθογένειες στην περιοχή

Τον προβληματισμό του για ενδεχόμενες επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών, από την εισπνοή σκόνης από την καύση RDF στο νταμάρι του εργοστασίου της Αγετ, εκφράζει μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτης στην Εύβοια ο οποίος προσφάτως επέστρεψε μάλιστα στο Αλιβέρι.

Ταυτόχρονα επισημαίνει κάποια προβλήματα και στον βιολογικό καθαρισμό, εκτιμώντας πως αυτά τα ζητήματα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν προς βελτιστοποίηση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

‘Μετά από αρκετά χρόνια που έλειπα, τα τελευταία 2 χρόνια έχω επιστρέψει ξανά στο Αλιβέρι. Γράφω αυτό το post για να συγκεντρώσω κατά την γνώμη μου τα σημαντικότερα προβλήματα που αφορούν άμεσα την υγεία μας.Τα οποία είναι η καυση RDF από το εργοστάσιο της Αγετ, η σκόνη που δημιουργείται από το νταμάρι και εισέρχεται στο Αλιβερι και ο βιολογικός που παρατηρείται να έχει κάποιο πρόβλημα. Θεωρώ ότι καλό θα ήταν όσοι θέλουμε να ζήσουμε σε αυτό τον τόπο να προβληματιστουμε και να σκεφτούμε μακροχρόνια επίδραση των θεμάτων αυτών” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr