Λουκέτο σε σουβλατζίδικο στο Αλιβέρι-«Να πάρει θέση ο πρόεδρος της κοινότητας» λέει στο evima.gr ο ιδιοκτήτης
Ειδησεις ευβοια

Λουκέτο σε σουβλατζίδικο στο Αλιβέρι-«Να πάρει θέση ο πρόεδρος της κοινότητας» λέει στο evima.gr ο ιδιοκτήτης

Πλήγμα για την Εύβοια και την τοπική οικονομία του Αλιβερίου το κλείσιμο της επιχείρησης εστίασης

Λουκέτο βάζει τελικά ο Δημήτρης Κούρτης, ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου στο Αλιβέρι, ο οποίος και ήρθε σε οικονομικό αδιέξοδο, το τελευταίο διάστημα μετά και την απόφαση οριστικής απαγόρευσης χρήσης τραπεζοκαθισμάτων στην επιχείρηση του.

Καθώς το γνωστό σουβλατζίδικο, καθώς λειτουργεί στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο από το 1976, σήμερα θα λειτουργήσει για τελευταία μέρα, ο κος Κούρτης μιλά στο evima.gr.

“Βάζω οριστικό λουκέτο καθώς ο δήμος δεν έδωσε λύση, μέχρι στιγμής, στο πρόβλημα της επιχείρησης”, τόνισε και πρόσθεσε πως όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που εδράζουν στο ίδιο στενό με αυτόν έχουν υπογράψει και ζητούν από το δήμο να γίνει πεζόδρομος μα αυτό δεν έχει προχωρήσει.

Διερωτάται που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Αλιβερίου, κος Γιώργος Παπαδιόχος και γιατί δεν παίρνει θέση.

“Ζητώ τώρα να πάρει θέση ο κος Γιώργος Παπαδιόχος για το πρόβλημα που έχει προκύψει στην επιχείρηση μου” υπογραμμίζει και επισημαίνει πως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον στηρίζουν και ζητούν άμεσα λύση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σύσσωμος καταδικάζει τις ενέργειες που οδηγούν στο κλείσιμο της επιχείρησης και ζητά τόσο από τον Δήμο όσο και από οποιονδήποτε άλλο φορέα ή ιδιώτη που εμπλέκεται, την εύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει στον κύριο Κούρτη τη διατήρηση της επιχείρησης του, η οποία τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως αποτελεί τον μοναδικό τρόπο βιοπορισμού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr