Εύβοια Εκλογές 2023: «Παίζει παντού μπάλα» ο Κεδίκογλου – Δώρισε απινιδωτή πήρε και τη…φανέλα στα Στύρα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια Εκλογές 2023: «Παίζει παντού μπάλα» ο Κεδίκογλου – Δώρισε απινιδωτή πήρε και τη…φανέλα στα Στύρα

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που τον υποδέχτηκαν στα Στύρα, του χάρισαν άφθονα χαμόγελα και μαζί μία φανέλα με το όνομά του!

Εύβοια Εκλογές 2023: Ο Σίμος Κεδίκογλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Καρύστου και στενό του φίλο, Νίκο Δρακόγιαννη παρέδωσε χθες ένα πολύτιμο δώρο, έναν σύγχρονο απινιδωτή στις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ. Στύρων, για τις ανάγκες των ομάδων αλλά και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους αθλητές και τους γονείς τους. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που τον υποδέχτηκαν, του χάρισαν άφθονα χαμόγελα και μαζί μία φανέλα με το όνομά του!

«Τους ευχαριστώ λοιπόν μέσα από τη καρδιά μου και θέλω να τους δηλώσω ότι ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, είμαι υπερήφανος που έχω τη δυνατότητα να προσφέρω ένα δώρο ουσίας στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε τον αθλητισμό στον τόπο μας.
Στον περίπατο που ακολούθησε στα Στύρα, στο πλαίσιο της ευρείας περιοδείας μου στη Ν.Εύβοια, επισκέφτηκα τοπικές επιχειρήσεις και συνομίλησα με κατοίκους, συζητώντας για τους τρόπους ανάδειξης της περιοχής αλλά και για την επίλυση προβλημάτων σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν.
Δε θα μπορούσα να μην επισκεφτώ το Καστρί, όπου η γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον Ιερό Ναό είναι ταυτόσημη με αυτόν τον υπέροχο παράλιο οικισμό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Επίτροπο του Ναού», δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr