Εύβοια: Έκτακτη  σύσκεψη για τη νέα κακοκαιρία – Ποιοι θα συμμετέχουν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έκτακτη σύσκεψη για τη νέα κακοκαιρία – Ποιοι θα συμμετέχουν

Η νέα κακοκαιρία που έρχεται στην Εύβοια φέρνει έκτακτη σύσκεψη των Αρχών

Νέα κακοκαιρία είναι προ των πυλών για το νησί της Εύβοιας με κύρια χαρακτηριστικά τον ισχυρό παγετό, τις έντονες βροχές και καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με όλους τους δήμους της Περιφερειακής ενότητας Εύβοιας, προκειμένου να υπάρξει κοινός συντονισμός για την αντιμετώπιση της κακοκαρίας που αναμένεται να πλήξει την Εύβοια και την Σκύρο.

Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου: Πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή στην Εύβοια

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στον καιρό του Σαββατοκύριακου και της Δευτέρας, σημειώνοντας πως έρχεται και τσουχτερό κρύο.

Αττικοβοιωτία, Εύβοια και Κυκλάδες είναι οι περιοχές που αναμένεται να σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή, και τη Δευτέρα θα πέσουν χιόνια και στην Κρήτη, σε υψόμετρα από 200 – 300 μέτρα και πάνω.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα! Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτιο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κοντρες που ποτέ δεν υφισταντο!).

Τα τελευταια λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο αλλά όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολοήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη! Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr