Εύβοια: Ενορία του νησιού «πήγε» Σποράδες- Το μεγάλο θρησκευτικό γεγονός
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ενορία του νησιού «πήγε» Σποράδες- Το μεγάλο θρησκευτικό γεγονός

Μεγάλο θρησκευτικό γεγονός για την Εύβοια
Θεία Λειτουργία με πολλούς χριστιανούς από την Εύβοια και ειδικότερα από τους Ωρεούς αλλά και απο την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού τελέστηκε στον Ι .Ν Αγ. Αναργύρων Αργυρονήσου Μαγνησίας, την τελευταία νότια νησίδα του συμπλέγματος των Β. Σποράδων χθες 9/7/2024.
Οπως επισημαίνει το Ιστιαία Αιδηψός Live επισυνάπτοντας και φωτογραφικό υλικό σε σχετική ανάρτησή του στο facebook, για ακόμη μία φορά, η ενορία των Ωρεών με πολλή αγάπη και με επικεφαλής τον Εφημέριο της, π. Ιωάννη Σούρα πραγματοποίησαν το ετήσιο προσκύνημα τους κατόπιν προσκλήσεως της ευγενικής ιδιοκτήτριας του νησιού κυρίας Χέλεν Λίζα Κρίστι ενώ για την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας συμμετείχαν δυναμικά οι καλλικέλαδοι Ιεροψάλτες της περιοχής μας κ. Κατσούλας Γεώργιος, κ. Δημήτριος Παπαβασιλείου και κ. Θεόδωρος Σταματίου, αλλά και ομάδα μαθητών του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Ωρεών.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο π. Ιωάννης τέλεσε και επιμνημόσυνη δέηση για όλους τους “εν θαλάσσαις τελειωθέντας” χριστιανούς προσφέροντας πολλή συγκίνηση.
Επιστρέφοντας πίσω στο Λιμάνι των Ωρεών, όλοι ευχήθηκαν , να αξιωθούν να προσκυνήσουν την χάριν των Αγ. Αναργύρων στο νησί τους, το Αργυρόνησο και του χρόνου!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr