Εύβοια: Έπιναν παρέα και μετά «πλακώθηκαν στο ξύλο»- Το χρονικό του απίστευτου περιστατικού
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έπιναν παρέα και μετά «πλακώθηκαν στο ξύλο»- Το χρονικό του απίστευτου περιστατικού

Το περιστατικό που προκάλεσε σάλο στην Εύβοια, σημειώθηκε προχθες στις 3:30 τα ξημερώματα στην οδό Τζιαρντίνι, έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. 

Με δράματα έληξε μια νύχτα διασκέδασης στην Εύβοια αφού παρέα που πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο στη Χαλκίδα εν τέλει «πιάστηκε στα χέρια»και λίγο έλειψαν τα χειρότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθες στις 3:30 τα ξημερώματα στην οδό Τζιαρντίνι, έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Πενταμελής παρέα νεαρών, έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, χωρίστηκε για να επιστρέψει στο σπίτι με δύο άντρες και μια κοπέλα να επιβιβάζονται σε ΙΧ και τους δύο άλλους νεαρούς να αποχωρούν πεζοί για να πάρουν το αυτοκίνητο τους, που είχαν σταθμεύσει στην Φαρμακίδου.

Αφού συναντήθηκαν ξανά έξω από το δημοτικό σχολείο ο οδηγός του ΙΧ, εν εξάλλω, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, κατέβηκε στον δρόμο και κινήθηκε απειλητικά προς τους δύο- μέχρι πριν από λίγο- συνδαιτημόνες του, φωνάζοντας αγριεμένος στον έναν εξ αυτών,  «Σου είχα πει να μην πειράξεις την κοπέλα. Δεν με άκουσες και θα το πληρώσεις πολύ ακριβά. Θα σε διαλύσω».

Μάλιστα, δεν δίστασει να του επιτεθεί γρονθοκοπώντας τον και σφίγγοντας τον στο λαιμό.

«Σταμάτα, θα τον πνίξεις», φώναζαν οι υπόλοιποι πανικόβλητοι ενώ το θύμα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και κόντευε να χάσει τις αισθήσεις του.

Μάλιστα από τη μανία του επιτιθέμενου δεν γλίτωσε ούτε ο συνοδός, του θύματος, αφού δέχθηκε κι εκείνος χτυπήματα.

Τα θύματα έφυγαν τρέχοντας, ενώ ο δράστης, ο οποίος είχε κι αυτός χτυπήματα και αμιχές στο πρόσωπο μετά από «τη μάχη», έμεινε στο σημείο προσπαθώντας να ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr