Εύβοια: «Έρχεται νέα κακοκαιρία και ακόμα δεν φτιάχτηκαν οι δρόμοι από τον Daniel» – Ερώτηση στη Βουλή
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Έρχεται νέα κακοκαιρία και ακόμα δεν φτιάχτηκαν οι δρόμοι από τον Daniel» – Ερώτηση στη Βουλή

Νέα κακοκαιρία βρίσκεται προ των πυλών και ετοιμάζεται να χτυπήσει και περιοχές της Εύβοιας.

Την ίδια ώρα, η Βόρεια Εύβοια εξακολουθεί να μετρά τις πληγές της οι οποίες δεν έχουν κλείσει από την προηγούμενη κακοκαιρία Daniel.

Σε υποδομές και σε οδικό δίκτυο υπάρχουν πολλά προβλήματα από τον Daniel. Αρκετές ζημιές σημειώθηκαν και σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας, εκ των οποίων αρκετά λειτουργούν με πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

Καζάνη: Ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό περί ένταξης του οδικού δικτύου στα έργα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias»

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την ένταξη του τμήματος του οδικού δικτύου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας που δεν είχε ενταχθεί στα έργα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias».

Στην πρόσφατη επίσκεψή τους, στις 22 Μαρτίου, ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην περιοχή, ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας σχετικά με τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του Δήμου. Χαρακτηριστικά προβλήματα σημειώνονται στο δίκτυο στις περιοχές Βλαχιά, Σαρακήνικο, Πήλι, Κοτσικιά, Καλαμούδι, Δρυμώνα, Ροβιές, αλλά και σε Σπαθάρι, Μετόχι και Κηρέα. Το Υπουργείο έχει ενημερωθεί και γραπτώς, μέσω επιστολής για το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο που δεν έχει ενταχθεί στα έργα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να μελετήσει την ένταξη τους. Ακόμα όμως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση περί ένταξής τους.

Η κα Καζάνη ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς,

Έλαβε το αρμόδιο Υπουργείο απόφαση περί ένταξης του συγκεκριμένου οδικού δικτύου στα έργα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias»;

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr