Εύβοια: Έργα αναβάθμισης στα σχολεία της Ερέτριας ύψους 74 χιλ. ευρώ
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έργα αναβάθμισης στα σχολεία της Ερέτριας ύψους 74 χιλ. ευρώ

Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στα σχολεία της Ερέτριας
Ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μαλακώντα, στην Ερέτρια, προϋπολογισμού 74.400€, μέσα από τις οποίες θα κατασκευαστεί γήπεδο ποδοσφαίρου συνθετικού χλοοτάπητα(20Χ10μ.), γήπεδο μπάσκετ-βόλεϋ κ.α.
«Η καλοδεχούμενη ποτιστική βροχή δεν μας εμπόδισε να επισκεφθούμε σήμερα το Δήμο Ερέτριας, και να περπατήσουμε μαζί με τους συνοδοιπόρους μας στον α’ βαθμό της αυτοδιοίκησης, φορείς και συμπολίτες μας στα σημεία εκείνα όπου μέσα από συλλογική προσπάθεια εκτελούμε και σχεδιάζουμε έργα που αλλάζουν σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.
«Με ταχείς ρυθμούς βαίνει προς ολοκλήρωση η α’ φάση της ανάπλασης Αμαρύνθου, έργο προϋπολογισμού 1.280.000€, το οποίο συνεχίζει τις εργασίες του στο τελευταίο τμήμα των καταστημάτων στην δυτική πλευρά της παραλίας. Το οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης κλείνει με τις παραπάνω εργασίες, και αναλαμβάνουμε άμεσα την πρωτοβουλία να εντάξουμε εντός του α’ τριμήνου στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα νέο έργο για την β’ φάση της ανάπλασης μέχρι την προκυμαία όπως προβλέπει η μελέτη, με στόχο να δημοπρατηθεί μέσα στο έτος.
Θέσαμε επί τάπητος με τους επικεφαλής του ΝΠΔΔ Δαφνηφόρος Απόλλωνα, του Α.Ο. Αμαρυνθιακού και του Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας τα τελευταία βήματα πριν τη δημοπράτηση των έργων αναβάθμισης των Δημοτικών Σταδίων Αμαρύνθου και Ερέτριας με προϋπολογισμό 74.400€ και 30.000€ αντίστοιχα.
Επισκεφθήκαμε το σύγχρονο σχολικό συγκρότημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας προκειμένου να δούμε μαζί με τις Υπηρεσίες μας ζητήματα τεχνικής φύσης που έχουν απασχολήσει την τοπική κοινωνία, εκπαιδευτικούς και γονείς, για τα οποία και δεσμευθήκαμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την επίλυση τους.
Μιλήσαμε για τα μικρά και μεγάλα πάνω στα οποία εργαζόμαστε για να αλλάξουμε μέσα από μεθοδική και επίμονη προσπάθεια τον τόπο μας, από την συντήρηση και αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού άξονα του Δήμου Ερέτριας, ή την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου Ερέτριας, μέχρι την ωρίμανση των μελετών για την υλοποίηση σημαντικών έργων όπως οι παρακάμψεις Βασιλικού και Αμαρύνθου, το φράγμα Σέττας-Μανικίων, η αντιπλημμυρική θωράκιση του Σαρανταπόταμου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr