Εύβοια: Έργα πνοής στο οδικό δίκτυο – Η παρέμβαση της Καραμπατσώλη για τον άξονα Χαλκίδα – Κύμη
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Έργα πνοής στο οδικό δίκτυο – Η παρέμβαση της Καραμπατσώλη για τον άξονα Χαλκίδα – Κύμη

Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας, στο Μαντούδι, υπό τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχε η βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομών που πρέπει να προχωρήσουν στην περιοχή μετά τις δύο σφοδρές κακοκαιρίες που έπληξαν ξανά την Εύβοια.

Ο κ. Ταχιάος γνωστοποίησε ότι επαναδημοπρατείται η μελέτη για τον βόρειο οδικό άξονα της Εύβοιας, η κατασκευή του οποίου θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Μάλιστα, υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα από τα έργα που έχει θέσει σε προτεραιότητα η κυβέρνηση.

Κ. Καραμπατσώλη: «Η Εύβοια πλήττεται διαρκώς και ποικιλοτρόπως, θα πρέπει να προχωρήσουν τα έργα όπου είναι απαραίτητο»

Στην παρέμβασή της η κ. Καραμπατσώλη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση δείχνει εμπράκτως ότι είναι δίπλα μας και θα συμβάλλει». Επίσης, τόνισε ότι «επειδή η Εύβοια πλήττεται διαρκώς και ποικιλοτρόπως θα πρέπει να προχωρήσουν τα έργα όπου είναι απαραίτητο. Δεν πρέπει να ερχόμαστε και να θεραπεύουμε εκ των υστέρων, αλλά να προλαμβάνουμε».

«Έργο πνοής και ζωής ο οδικός άξονας Χαλκίδας – Κύμης»

Επιπλέον, η βουλευτής Εύβοιας ανέφερε πως εκτός του βόρειου οδικού άξονα, θα πρέπει να προχωρήσει και το έργο του οδικού άξονα Χαλκίδας – Κύμης, το οποίο επίσης «είναι ένα έργο πνοής και ζωής και αυτό για την Εύβοια», όπως υπογράμμισε η κ. Καραμπατσώλη που τόνισε ότι «είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν και εκεί τα απαραίτητα έργα». Ο κ. Ταχιάος εμφανίστηκε θετικός στο να ακούσει όλες τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις που αφορούν την Εύβοια, δείχνοντας διάθεση να μελετήσει τις εισηγήσεις της κ. Καραμπατσώλη για τα έργα υποδομών και τα οδικά έργα στον νομό.

Η ανάρτηση της κ. Καραμπατσώλη στο Facebook

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr