Εύβοια: Εξελίξεις στην υπόθεση του υπαλλήλου που χρηματιζόταν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Εξελίξεις στην υπόθεση του υπαλλήλου που χρηματιζόταν

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δωροληψίας, καθώς 14 άτομα θα κληθούν για την υπόθεση στα δικαστήρια.

Ραγδαίες είναι εξελίξεις σχετικά με τον 63χρονο που συνελήφθη στην Εύβοια να χρηματίζεται. Πρόκειται για υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή της Χαλκίδας.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 63χρονο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 63χρονος άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, υπεξαγωγή εγγράφων, δωροληψία, ψευδή βεβαίωση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλήφθηκαν ακόμα 2 ιδιώτες, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για δωροδοκία υπαλλήλου και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αντίστοιχα.
Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο υπάλληλος χρηματιζόταν συστηματικά για να προβαίνει σε έκδοση αδειών χειριστών μηχανημάτων, καθήκον που ήταν στις αρμοδιότητές του.

Στους 14 οι κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, θα κληθούν 14 ακόμη άτομα για την υπόθεση στα δικαστήρια, με τον κατάλογο των αναφερομένων ατόμων στη δικογραφία να μεγαλώνει. Να σημειωθεί ότι ο επίορκος υπάλληλος κατηγορείται ότι χρηματιζόταν συστηματικά για να προβαίνει σε έκδοση αδειών χειριστών μηχανημάτων έχοντας ή όχι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Οι 14 θα περάσουν το κατώφλι του Ανακριτή Χαλκίδας κατηγορούμενοι για τη δωροληψία. Είχε συλληφθεί και ένας ηλεκτρολόγος ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr