Εύβοια- Εξοικονόμηση ενέργειας: Προβληματισμός για την θέρμανση στα σχολεία
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια- Εξοικονόμηση ενέργειας: Προβληματισμός για την θέρμανση στα σχολεία

Ιδιαίτερα, η περιορισμένη χρήση της σε συνδυασμό με το υποχρεωτικό μέτρο του αερισμού των αιθουσών ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποτελεί ζήτημα που απασχολεί τόσο τους μαθητές όσο και γονείς και καθηγητές στην Εύβοια

Ζήτημα που απασχολεί την Εύβοια είναι το ζήτημα της θέρμανσης των σχολικών κτιρίων κατά την νέα σχολική χρονιά.

Ιδιαίτερα, η περιορισμένη χρήση της σε συνδυασμό με το υποχρεωτικό μέτρο του αερισμού των αιθουσών ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποτελεί ζήτημα που απασχολεί τόσο τους μαθητές όσο και γονείς και καθηγητές οι οποίοι φοβούνται πως θα καταγραφούν πολλά κρούσματα κρυολογημάτων.

Με βάση τα παραπάνω αναγκαία εκτιμάται πως είναι η αξιοποίηση των φωτοβολταϊκών πάνελ, για όσα σχολικά κτίρια τα έχουν, ώστε να γίνει εξοικονόμηση ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πάντως πως με ευτράπελα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας καθώς πλημμυρισμένα λούκια με νερό να τρέχει ορμητικά από τα ουρητήρια, σκαμένα πλακάκια αλλά και σκουριές ανέδειξε μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook η Δημοτική Σύμβουλος Βούλα Αμερικάνου.

Η Δημοτική σύμβουλος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τόνιζε τις εκατοντάδες κακοτεχνίες στον χώρο, που αν και φαίνεται προσφάτως ανακαινισμένος τουλάχιστον στον χώρων των τουαλετών παρουσιάζει εικόνα διάλυσης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr