Εύβοια: Εικόνες διάλυσης στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ερέτριας- Εκατοντάδες κακοτεχνίες λέει η Βούλα Αμερικάνου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Εικόνες διάλυσης στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ερέτριας- Εκατοντάδες κακοτεχνίες λέει η Βούλα Αμερικάνου

Η Δημοτική σύμβουλος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τόνιζε τις εκατοντάδες κακοτεχνίες στον χώρο, που αν και φαίνεται προσφάτως ανακαινισμένος τουλάχιστον στον χώρων των τουαλετών παρουσιάζει εικόνα διάλυσης,

Πλημμυρισμένα λούκια με νερό να τρέχει ορμητικά από τα ουρητήρια, σκαμένα πλακάκια αλλά και σκουριές από 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας ανέδειξε μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook η Δημοτική Σύμβουλος Βούλα Αμερικάνου.

Η Δημοτική σύμβουλος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τόνιζε τις εκατοντάδες κακοτεχνίες στον χώρο, που αν και φαίνεται προσφάτως ανακαινισμένος τουλάχιστον στον χώρων των τουαλετών παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, ενώ κάποιοι την θεωρούσαν γραφική.

Παράλληλα επισημαίνει πως το σχολείο είναι ακατάλληλο για τα παιδιά καθώς καθίσταται επικίνδυνο για την υγεία και σωματική ακεραιότητα τους.

“Σήμερα ένα χρόνο μετά στο συγκεκριμένο σχολείο δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα! Από την εικόνα που δεν μπορεί κανείς να διαψεύσει τα πράγματα είναι τραγικά” γράφει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως μέσα σε όλα τα λειτουργικά προβλήματα του συγκεκριμένου σχολείου είναι και η έλλειψη κυλικείου, διότι ο πρώτος διαγωνισμός ήταν άγονος ,με αποτέλεσμα 160 περίπου παιδιά να μην μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα.

“Είναι ανάγκη άμεσα να προχωρήσουν σε νέο διαγωνισμό” υπογραμμίζει εκφράζοντας τον φόβο πως η μόνη λύση για τα προβλήματα του κτιρίου είναι να επέμβει ο εισαγγελέας.

“Εάν χρειαστεί είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε” συνοψίζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr