Εύβοια: «Φρένο» στο έργο για την υπερυψηλή τάση – Τι συνέβη
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Φρένο» στο έργο για την υπερυψηλή τάση – Τι συνέβη

Με διπλή εντολή της Δημάρχου Χαλκιδέων, αναστέλλεται η άδεια τομής για το έργο εγκατάστασης καλωδίων υπερυψηλής τάσης στον Μύτικα

Την διακοπή του έργου για την εγκατάσταση δύο καλωδίων υπερυψηλής τάσης στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας Μύτικα, προκάλεσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, με τη διπλή εντολή για ανάκληση της άδειας τομής που είχε δοθεί στον ΑΔΜΗΕ.

Η Δήμαρχος βρέθηκε στην Κοινότητα Μύτικα την Πέμπτη (11/4), μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο της Κοινότητας, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για τη διακοπή των εργασιών.

«Το έργο δεν μπορεί να γίνει τόσο κοντά στα σπίτια»

«Η θέση μας είναι σαφής και ξεκάθαρη. Το έργο αυτό δεν μπορεί να γίνει τόσο κοντά στα σπίτια των κατοίκων του Μύτικα. Αυτά τα καλώδια υψηλής τάσης, πουθενά αλλού στην Ελλάδα, δεν έχουν περάσει τόσο κοντά στον αστικό ιστό, γεγονός που δεν μας βοηθάει να εξαγάγουμε οποιαδήποτε ασφαλή συμπεράσματα για το ότι αυτά τα καλώδια δεν δημιουργούν προβλήματα. Υπάρχει εναλλακτική όδευση, η παραποτάμια, αυτήν υποστηρίζουμε εμείς, στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr