Εύβοια: «Γλέντι» κλεφτών την Καθαρά Δευτέρα- Διέρρηξαν όχημα στη Χαλκίδα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Γλέντι» κλεφτών την Καθαρά Δευτέρα- Διέρρηξαν όχημα στη Χαλκίδα

Δεν έχει τέλος ο «εφιάλτης» των «ελαφροχέρηδων» στην Εύβοια

Με τα περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων και εισβολών να έχουν γίνει δυστυχώς μάστιγα για την Εύβοια , όχημα παραβιάστηκε το βράδυ της καθαράς Δευτέρας στην Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 21:00 την Καθαρά Δευτέρα, δύο, νεαρής ηλικίας, άτομα με κουκούλες, παραβίασαν σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού 25ης Μαρτίου, αφαιρώντας πράγματα από το εσωτερικό του.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή και αναζητούνται.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει τέλος ο «εφιάλτης» των «ελαφροχέρηδων» στην Εύβοια με αλεπάλληλες κλοπές ή προσπάθειες κλοπών να καταγράφονται σχεδόν καθημερινά σε κάθε γωνιά του νησιού.

Δυστυχώς ως ήταν αναμενόμενο, οι εορταστικές ημέρες με τον κόσμο να βρίσκεται κατά βάση στους δρόμους για να διασκεδάσει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις αλλά και για κάνει Καθαρά Δευτέρα στο ύπαιθρο, αποτέλεσαν πρόσφορο έδαφος για να δράσουν διαρρήκτες και κλέφτες.

Οι κακοποιοί, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως παραδοσιακά οι ιδιοκτήτες κατοικιών απουσιάζουν από τα σπίτια τους και έχουν γενικότερα μειωμένα αντανακλαστικά δεδομένης της καλής διάθεσης, προχώρησαν σε κλοπές, εισβολές αλλά και απόπειρες κλοπών και εισβολών προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά η αντικείμενα αξίας ή, όπως και συνέβη στη Χαλκίδα με το παραβιασθέν όχημα, να διαρρήξουν αυτοκίνητα «ξηλώνοντας τα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr