Εύβοια: H κοινότητα που ενημερώνει με sms για τον καθαρισμό των οικοπέδων
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: H κοινότητα που ενημερώνει με sms για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Ιδιαίτερη μέριμνα στο ζήτημα του καθαρισμού των οικοπέδων επιδεικνύει η Εύβοια

«Πολύ μπροστά» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ο Οξύλιθος Ευβοίας αναφορικά με τα αντανακλαστικά του στην πυροπροστασία αφού με sms ενημερώνονται οι κάτοικοι αναφορικά με τον καθαρισμό των οικοπέδων.

Όπως επισημαίνει σε σχετική της ανάρτηση η Πρόεδρος της Κοινότητας Κλαίρη Κατσαρή, τα τελευταία χρόνια διατηρείται αρχείο των οικοπέδων που οι ιδιοκτήτες τους έχουν την υποχρέωση του καθαρισμού τους κάθε αντιπυρικη περίοδο.

«Γνωρίζουμε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και θέση του οικοπέδου .Ενενήντα ιδιοκτήτες έχουμε καταγράψει και συνέχεια συμπληρώνουμε τη λίστα. Μια σοβαρή και σπουδαία δουλειά για τη Κοινότητα μας. Που όλοι εσείς μας βοηθάτε δίνοντας μας τα απαραίτητα στοιχεία. Πολύτιμη η βοήθεια σας. Σας ευχαριστούμε.!!! Έχουμε δουλειά όμως ακόμα. Έτσι σήμερα οι ιδιοκτήτες έλαβαν το δεύτερο sms στο κινητό τους. Η πλειοψηφία απάντησε πως ήδη έχει προβεί στο καθαρισμό και στους υπόλοιπους αφήσαμε ένα περιθώριο λίγων ημερών όπως μας ζήτησαν . Για τα οικόπεδα οπου δεν υπάρχει ανταπόκριση η υπάρχουν κληρονόμοι θα ενημερωθεί με έγγραφο η Πολιτική Προστασία του δήμου όπως ο νόμος ορίζει. Θα προβεί στο καθαρισμό τους και θα βεβαιώσει το πρόστιμο στην εφορία. Δεν παίζουμε με την ασφάλεια τη δική μας και του χωριού μας. Ευχαριστουμε όσους συνεργάζονται , ανταποκρίνονται και δείχνουν υπευθυνότητα. Οσους δεν κοιτούν τι κάνει ο δίπλα τους αλλά λειτουργούν με γνώμονα την ατομική τους ευθύνη. Επιβάλλεται η συνεργασία όλων μας όμως», αναφέρει

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr