Εύβοια: Ημερίδα διαβούλευσης για το CLLD LEADER στην Κάρυστο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ημερίδα διαβούλευσης για το CLLD LEADER στην Κάρυστο

Η Ομάδα Τοπικής Δράσης «CLLD LEADER Νότιας Εύβοιας & Σκύρου» θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 29/05/2023 την προγραμματισμένη ημερίδα στην Κάρυστο

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την εκπόνηση του Τοπικού Προγράμματος και της Τοπικής Στρατηγικής του CLLD LEADER Νότιας Εύβοιας & Σκύρου 2023-2027 οι ημερίδες διαβούλευσης συνεχίζονται.

Έτσι η Ομάδα Τοπικής Δράσης «CLLD LEADER Νότιας Εύβοιας & Σκύρου» θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 29/05/2023 την προγραμματισμένη ημερίδα στην Κάρυστο.

Σκοπός είναι η στήριξη της τοπικής ανάπτυξης. Απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, επιχειρηματίες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, κοινωνικοί φορείς πολιτικοί/περιβαλλοντικοί σύλλογοι, ενεργοί πολίτες, σε συνάντηση εργασίας – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD LEADER Nότιας Εύβοιας και Σκύρου 2023 2027.

Σκοπός της συνάντησης – διαβούλευσης είναι η ανάλυση της περιοχής, η ιεράρχηση των αναγκών, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος, η διερεύνηση συνεργασιών και δικτυώσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr