Εύβοια: Κανονικά έγινε η διανομή ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού με κλειστό το Δημοτικό Κοινωνικό Κατάστημα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κανονικά έγινε η διανομή ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού με κλειστό το Δημοτικό Κοινωνικό Κατάστημα

Παρόλο το λουκέτο στο δημοτικό κοινωνικό κατάστημα η Περιφέρεια ολοκλήρωσε τη διανομή ΤΕΒΑ στην Εύβοια
Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, παρόλο το λουκέτο στο δημοτικό κοινωνικό κατάστημα στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και την παραίτηση του αντιδημάρχου του Γιάννη Κοντζιά κ. Γιώργου Ανδρέου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας:
Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πρόκειται τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, να διανείμει τρόφιμα και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής σε 4.387 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος.
Η διανομή ξεκίνησε την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ολοκληρώθηκε έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Εύβοιας. Πιο συγκεκριμένα:
✔Στις 13/03/2023 Κύμη, Αυλωνάρι, Κονίστρες, Λέπουρα και Σκύρο.
✔Στις 14/03/2023 Ερέτρια, Αμάρυνθο, Αλιβέρι, Κάρυστο και Ψαχνά.
✔Στις 15 &16/03/2023 Χαλκίδα
✔Στις 16/03/2023 Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας.
✔Στις 17/03/2023 Ιστιαία, Αιδηψό, Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr