Εύβοια: Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε γνωστή επιχείρηση – Δείτε τι άρπαξαν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε γνωστή επιχείρηση – Δείτε τι άρπαξαν

Σε έξαρση οι ληστείες στην Εύβοια με πρόσφατο περιστατικό τη διάρρηξη γνωστής επιχείρησης στο νησί

Σε μεγάλη έξαρση είναι τους τελευταίους μήνες οι κλοπές στην Εύβοια, ενώ διαρρήκτες εισβάλλουν και σε επιχειρήσεις του νησιού, ξαφρίζοντας ταμειακές μηχανές και προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό των καταστημάτων.

 

Το πιο πρόσφατο «θύμα» ληστείας στην Εύβοια ήταν η καφετέρια «Bridge House» στα Ψαχνά, στην οποία εισέβαλε κουκουλοφόρος τα ξημερώματα της Δευτέρας.

 

Ο άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα παραβίασε την εξωτερική πόρτα του καταστήματος προκαλώντας φθορές και χωρίς να γίνει αντιληπτός κατάφερε να μπει στο κατάστημα και κατευθείαν να κατευθυνθεί προς το ταμείο.

 

Αφού βρήκε την ταμειακή μηχανή απέσπασε σημαντικό χρηματικό ποσό από τις εισπράξεις και έγινε… καπνός.

 

Οι κινήσεις του ωστόσο έχουν καταγραφεί βήμα-βήμα από κάμερες ασφαλείας και το υλικό έχει παραδοθεί στις αρχές που διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, προκειμένου να καταφέρουν να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Μπαράζ κλοπών και στο Αλιβέρι

Την ίδια στιγμή, στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τις κλοπές σε σπίτια του Αλιβερίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες full face μπουκάρουν σε σπίτια, από όπου κλέβουν πολύτιμα αντικείμενα, ενώ δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε διαρρήξεις ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Κάτοικοι έχουν δει τους κλέφτες, με τις κουκούλες, σε στενό του Αλιβερίου και τρόμαξαν πολύ, ενώ οι δράστες όταν τους αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή στα στενά της πόλης.

 

Η ανησυχία των πολιτών είναι πολύ μεγάλη και ζητούν από την αστυνομία να δράσει άμεσα και να εντοπίσει τους κουκουλοφόρους που έχουν ρημάξει τα σπίτια του Αλιβερίου.

 

Έντονη είναι η ανησυχία που εκφράζουν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι φοβούνται μέσα στα ίδια τους τα καταστήματα όταν πέφτει το σκοτάδι, όπως είπαν στο evima.gr.

Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για τις κλοπές και βρίσκεται στην αναζήτηση των κουκουλοφόρων που ρημάζουν τα σπίτια στο Αλιβέρι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr