Εύβοια: Μάστιγα οι πνιγμοί λουόμενων και τον Αύγουστο- Δύο νέοι θάνατοι μέσα σε μια μέρα
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Μάστιγα οι πνιγμοί λουόμενων και τον Αύγουστο- Δύο νέοι θάνατοι μέσα σε μια μέρα

Υπενθυμίζεται πως ενώ ο Αύγουστος δεν έχει καν τελειώσει στην Εύβοια καταγράφονται τουλάχιστον 4 θάνατοι συμπολιτών μας αφού άλλα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνισμό σε Άγιο Ανδρέα και Νέα Αρτάκη.

Δεν έχει τέλος η μάστιγα των πνιγμών λουόμενων που σημειώνονται  στην Εύβοια  αυτό το καλοκαίρι αφού χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Ανδρέα Νότιου Ευβοϊκού κόλπου 68χρονη και

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, 68χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΣΤΕΡΙΑ» Δήμου Χαλκιδέων, βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.

Η 68χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΥΓΙΑΣ» Μαρμαρίου και 75χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως ενώ ο Αύγουστος δεν έχει καν τελειώσει στο νησί μας καταγράφονται τουλάχιστον 4 θάνατοι συμπολιτών μας αφού άλλα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από πνισμό σε Άγιο Ανδρέα και Νέα Αρτάκη.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 64χρονος Έλληνας, απογευματινές ώρες της Δευτέρας 7 Αυγούστου, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Νέας Αρτάκης και συγκεκριμένα από το αλιευτικό καταφύγιο.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Ανδρέα Νότιου Ευβοϊκού κόλπου και 75χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr