Εύβοια: «Μύλος» με δημοτικούς υπαλλήλους που άκουγαν μουσική
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Μύλος» με δημοτικούς υπαλλήλους που άκουγαν μουσική

Συγκεκριμένα, έγγραφη παρατήρηση δέχθηκαν δύο υπάλληλοι του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" στον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, στην Εύβοια οι οποίες όπως φαίνεται "το έριξαν έξω" εν ώρα υπηρεσίας
Έχει ειπωθεί πολλάκις πως η μουσική ενίοτε συμβάλλει στην χαλάρωση και συγκέντρωση του εργαζόμμενου εντός όμως συγκεκριμένων πλαισίων που όπως φαίνεται δεν τηρήθηκαν από δύο υπαλλήλους στην Εύβοια.
Συγκεκριμένα, έγγραφη παρατήρηση δέχθηκαν δύο υπάλληλοι του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, οι οποίες όπως φαίνεται “το έριξαν έξω” εν ώρα υπηρεσίας με την μουσική να παίζει “στο τέρμα της έντασης”.
Οι δύο γυναίκες δέχθηκαν έγγραφη παρατήρηση ενός το θέμα έφτασε μέχρι και στο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως ανέφερε ενδεικτικά ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς  όταν και του ζητήθηκε από την αντιπολίτευση να δώσει εξηγήσεις κατά την διάρκεια του συμβουλίου, πολίτες απέστειλαν δύο καταγγελίες ότι στο γραφείο του «Βοήθεια στο Σπίτι» γινόταν χαμός.

Η υπηρεσία έστειλε έγγραφο στις δύο υπαλλήλους επισημαίνοντας τους κανόνες της δουλειάς και και ο δήμαρχος, όπως εξήγησε, το υπέγραψε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τόσο η Τζοβάννα Γκόγκου όσο και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φραντζής, υποστήριξαν ότι το έγγραφο δεν έκανε καμία αναφορά για την ένταση της μουσικής, αλλά έθιγε το περιεχόμενο των στίχων του τραγουδιού που άκουγαν αφού αποτελούσε σκωπτικό σχόλιο, επί της ουσίας, για τις αρχές και τα τοπικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr