Εύβοια: Νέα διοίκηση στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Γλάρου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Νέα διοίκηση στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Γλάρου

«Ο κύκλος της εξαετούς θητείας μου ως Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας έκλεισε. Μια θητεία που συνδυάστηκε με ιδιαίτερα δύσκολα διαχειρίσιμες συνθήκες που έπληξαν τον Νομό Ευβοίας όπως οι φυσικές καταστροφές, οι πυρκαγιές και η επικρατούσα πανδημία Covid19», αναφέρει ο απερχόμενος προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

Με αφορμή την απόφαση της ΑΑΔΕ για αλλαγή Προϊστάμενου στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Δ. του 9ου Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς του Ο.Ε.Ε. επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την εποικοδομητική συνεργασία στον απερχόμενο Προϊστάμενο και μέλος του Ο.Ε.Ε., Κωνσταντίνο Γλάρο και να του ευχηθούν καλή δύναμη στην άσκηση των νέων του καθηκόντων.

«Μια συνεργασία κάτω από δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα για τον Νομό Εύβοιας, λόγω, των φυσικών καταστροφών και γενικότερα της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού, με ότι συνεπάγεται για την στήριξη, ιδιαίτερα, των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με την ευκαιρία εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια στο μέλος κυρία Εύη Τύλη, για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Προϊσταμένης, στα οποία με την θεσμική μας ιδιότητα θα είμαστε αρωγοί», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

 

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Κώστα Γλάρου

Ο κύκλος της εξαετούς θητείας μου ως Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας έκλεισε. Μια θητεία που συνδυάστηκε με ιδιαίτερα δύσκολα διαχειρίσιμες συνθήκες που έπληξαν τον Νομό Ευβοίας όπως οι φυσικές καταστροφές, οι πυρκαγιές και η επικρατούσα πανδημία Covid19.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, η Δ.Ο.Υ Χαλκίδας κλήθηκε να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο στις ανάγκες της κοινωνίας, στη στήριξη των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων αλλά και στην επίτευξη των στόχων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε) που τέθηκαν διαχρονικά.

Απερχόμενος, αισθάνομαι την ανάγκη κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συνεργάτες μου, τους φορολογούμενους πολίτες, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, τους συλλογικούς φορείς και τα πολιτειακά όργανα, τους εκπροσώπους και τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου για την άψογη, εποικοδομητική συνεργασία και ανταπόκριση στις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους υγεία και επιτυχία στους στόχους, τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.
Καλή θητεία στην νέα διοίκηση της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Γλάρος

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr