Εύβοια: «Ντου» της Αστυνομίας σε οικισμό της Χαλκίδας – Δείτε τι βρήκαν
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: «Ντου» της Αστυνομίας σε οικισμό της Χαλκίδας – Δείτε τι βρήκαν

Τι αποκάλυψε αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό της Χαλκίδας

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας την Τετάρτη 25/1 στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα χθες (25-01-2023), από ώρες 07:30 έως 13:30, σε οικισμό περιοχής της Χαλκίδας.

 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 49 άτομα και 25 οχήματα, προσήχθησαν 10 άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

 

 

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τέτοιες επιχειρήσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr