Εύβοια: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη έφτιαξε γήπεδο τένις στη μνήμη του Λεωνίδα Βογιατζή
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη έφτιαξε γήπεδο τένις στη μνήμη του Λεωνίδα Βογιατζή

Επίσης, συντήρησε τις μπασκέτες του γηπέδου στην Εύβοια, τούς πυλώνες των προβολέων και αντικατέστησε κάποιους εξ αυτών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη στην Εύβοια, ολοκλήρωσε στο χώρο του Γηπέδου Αγίου Ιωάννη (Ιωάννης Κούσης) την κατασκευή Γηπέδου τένις στην μνήμη του αειμνήστου συγχωριανού μάς Λεωνίδα Βογιατζή, καθώς και την περίφραξη του Γηπέδου τένις και μπάσκετ.

Επίσης, συντήρησε τις μπασκέτες του γηπέδου, τούς πυλώνες των προβολέων και αντικατέστησε κάποιους εξ αυτών.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο τής κοινότητάς και το τοπικό συμβούλιο για την βοήθεια στην ολοκλήρωση των έργων. Τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου για την ανακατασκευή του ηλεκτρικού πίνακα του Γηπέδου καθώς και την χορήγηση γερανού πού χρησιμοποιήθηκε για το βάψιμο των πυλώνων και την αντικατάσταση των προβολέων.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο για την έγκριση ανακατασκευής του Γηπέδου μπάσκετ. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές μέλη του συλλόγου πού εργάστηκαν ώστε να υλοποιηθεί το έργο αυτό του συλλόγου” αναφέρει σε δήλωση του.

Με το έργο αυτό συνεχίζεται η προσπάθεια του πολιτιστικού συλλόγου για τον εξωραϊσμό του χωριού ενώ προστίθεται σε μια σειρά έργων πού έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια όπως η συντήρηση του λαογραφικού, συντήρηση του θεάτρου, του κοιμητηρίου κ.α.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr