Εύβοια: Ουσιαστικές συναντήσεις Θεοδώρου για την ασφάλεια του Νομού
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ουσιαστικές συναντήσεις Θεοδώρου για την ασφάλεια του Νομού

Εύβοια: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας συναντήθηκε με τα σώματα ασφαλείας του Νομού.

Ακούραστα συνεχίζει τις περιοδείες του, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας συναντήθηκε με τα σώματα ασφαλείας του Νομού.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω για το κρίσιμο ζήτημα της ασφάλειας στην Εύβοια, με τους καθ’ύλην αρμόδιους, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γερογιακόμο, τον Κεντρικό Λιμενάρχη κ.Φλουρή και τον Διοικητή Πυροσβεστικής κ. Ψαρό.
Είναι γεγονός πως ζητήματα όπως η έξαρση της εγκληματικότητας, τα προβλήματα στις κτιριακές υποδομές της αστυνομίας, οι συνεχείς αποσπάσεις ένστολων, η έλλειψη τεχνολογικών μέσων καθώς και το χαμηλό επίπεδο πυρασφάλειας, δυσχεραίνουν την εμπέδωση τουΘα είμαι στην πρωτη γραμμή ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο στην Εύβοια που θα διεκδικήσει την άμεση στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, τον εκσυγχρονισμό του στόλου, καθώς και την ανάγκη να υπάρξει πριν το καλοκαίρι ένας ευρύτερος συντονισμός του συνόλου των σωμάτων ασφάλειας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που πλήττουν το νησί μας τα τελευταία χρόνια. αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Εύβοιας.

Θα είμαι στην πρωτη γραμμή, ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο στην Εύβοια, που θα διεκδικήσει την άμεση στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, τον εκσυγχρονισμό του στόλου, καθώς και την ανάγκη να υπάρξει πριν το καλοκαίρι, ένας ευρύτερος συντονισμός του συνόλου των σωμάτων ασφάλειας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που πλήττουν το νησί μας τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr