Εύβοια: Πλήθος πιστών και αστυνομικών τίμησαν τον προστάτη τους, Άγιο Αρτέμιο (pics)
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πλήθος πιστών και αστυνομικών τίμησαν τον προστάτη τους, Άγιο Αρτέμιο (pics)

H Aστυνομία της Εύβοιας τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως «Ημέρα της Αστυνομίας» ενώ παράλληλα και ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος.

 Εορτή του Αγ. Αρτεμίου στην Εύβοια

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας τίμησε και φέτος τη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου.

Το βράδυ της παραμονής της εορτής του και συνεχίζοντας
την παράδοση χρόνων, πραγματοποιήθηκε ιερά αγρυπνία στον Ι. Ναό Αγ. Ιωάννου Χαλκίδος, ενορία στην οποία υπάγεται η Διεύθυνση μας όπου παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δ/ντης της Δ.Α. Ευβοίας Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος, η κ. Σοφία Χονδρογιάννη καθώς και ο μέγας ευεργέτης της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδας κ. Άγγελος Πνευματικός. Το ιερό αναλόγιο, διακόνησαν Μέλη της Ένωσής μας οι οποίοι φοιτούν στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Ανήμερα της εορτής, Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης παρέστησαν μαζί με την ηγεσία της Δ.Α. Ευβοίας, τον Βουλευτή κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη, την Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα καθώς και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του τόπου, στην επίσημη δοξολογία επί της εορτής του Αγίου Αρτεμίου που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος.

Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσόστομος.

Ομοίως, στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αλιβερίου τελέστηκε αρτοκλασία επί την μνήμη του Αγίου μας, όπου παρέστησαν συνάδελφοι του Α.Τ. Αλιβερίου.

Ευχόμαστε σε όλη την Αστυνομική οικογένεια της Ένωσης μας Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και ο Άγιος Αρτέμιος να στέκει προστάτης και παράδειγμα μίμησης για όλους μας στην δύσκολη εποχή που διάγουμε!

Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους μας!

Με τιμή

Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Μάρκου
Ο Γ.Γ.
Αριστείδης Καψιώχας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr