Εύβοια: Ποιες είναι οι τρεις πολύτιμες συνεργάτιδες του Αλέξανδρου Θεοδώρου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ποιες είναι οι τρεις πολύτιμες συνεργάτιδες του Αλέξανδρου Θεοδώρου

Πρόκειται για τις Κορίνα Μπαντούνα, Κατερίνα Τσάλα και Δέσποινα Κόη στέκονται δίπλα του αρωγοί στην προσπάθεια του νεαρού υποψήφιου βουλευτή

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Θεοδώρου, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, έχει στο πλευρό του πολύτιμους συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε στιγμή αλλά και ιδιαίτερα τώρα, την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Πρόκειται για τις Κορίνα Μπαντούνα, πρώην στενή συνεργάτιδα της Κατερίνας Περλεπέ, Κατερίνα Τσάλα, πρώην συνεργάτιδα του Γιάννη Καλαμακίδη και Δέσποινα Κόη που στέκονται δυνατά δίπλα του, αρωγοί στην προσπάθεια του νεαρού υποψήφιου βουλευτή και όπως χαρακτηριστικά είπαν στο evima.gr: «Ο Αλέξανδρος είναι παιδί του λαού και έχει λαμπρό μέλλον για τον τόπο μας».

Και οι τρεις κοπέλες είναι αρκετά δυναμικές, αποτελεσματικές και πολύ φιλικές με τον κόσμο. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους όμως είναι ότι κατέχουν άριστα το κομμάτι που έχουν αναλάβει η καθεμία ξεχωριστά με μεγάλη πολιτική εμπειρία!

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου διατηρεί ένα πολιτικό γραφείο στην Χαλκίδα και πρόθεση του βουλευτή δεν ήταν να τοποθετήσει απλώς μία ταμπέλα σε μία μεγάλη κωμόπολη του νομού αλλά να στήσει ένα ολοκληρωμένο πολιτικό γραφείο.

 

Εύβοια: Ηχηρές παρουσίες στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Αλέξανδρου Θεοδώρου

 

Τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή Ευβοίας με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,  Αλέξανδρου Θεοδώρου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαρτίου στην Χαλκίδα.

Πολλοί ήταν οι φίλοι του κ Θεοδώρου που βρέθηκαν στα γραφεία και έδωσαν ανοιχτά τη στήριξή τους και τις ευχές τους για καλή επιτυχία στον υποψήφιο βουλευτή.

Ηχηρές παρουσίες ήταν στο πλευρό του Αλέξανδρου Θεοδώρου ο οποίος φαίνεται να έχει δυνατό πέρασμα σε όλο το Νομό Ευβοίας.

Ο ίδιος ωστόσο συνεχίζει σεμνά και ταπεινά τον προεκλογικό του αγώνα χωρίς έπαρση παραμένοντας απλός όπως τον θέλει ο κόσμος του Νομού.

Στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Χαλκίδα έλαμψε με την παρουσία της η σύζυγός του, Βιργινία, η οποία ήταν ντυμένη αρκετά κομψά φορώντας ένα σικ πράσινο κοστούμι. Στο πλευρό του και ο γιος του Γιάννης και οι γονείς του Γιάννης και Ρούλα Θεοδώρου.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr