Εύβοια: Πώς εντοπίστηκε ο νεκρός βοσκός από τα Μανίκια- Το καταλυτικό έργο Πυροσβεστικής και Αστυνομίας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πώς εντοπίστηκε ο νεκρός βοσκός από τα Μανίκια- Το καταλυτικό έργο Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Το χρονικό των ερευνών για την εξαφάνιση, με τραγική κατάληξη, του βοσκού από την Εύβοια

Με άμεσα αντανακλαστικά ανταποκρίθηκαν χθες οι αρμόδιες αρχές στην Εύβοια και συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία της Κύμης για τις έρευνες εντοπισμού του άτυχου 45χρονου βοσκού που αγνοούταν από το πρωί της Δευτέρας και δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Μακρυχώρι.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Διοικήτης της Πυροσβεστικής κος Περικλής Κουλκουβίνης, όσο και ο νέος Διοικητής στο Α.Τ. Κύμης κος Παναγιώτης Πολύχρονος προσφέροντας σημαντικό έργο έλαβαν τις πρέπουσες αποφάσεις και έδωσαν ανάλογες εντολές για κινητοποιήσεις των υπαρχουσών δυνάμεων.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κουλκουβίνης έχοντας υπηρετήσει ως διοικητής της Πυροσβεστικής στην Χαλκίδα,  προήχθη στον βαθμό του πυράρχου και έχει αναλάβει Διοικητής της Πυροσβεστικής Ευβοίας και νέος Συντονιστής Θεσσαλίας Στερεάς από τον Φλεβάρη

Μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στην υπηρεσία ανέλαβε όλο το Νομό, το μόνο σίγουρο είναι ότι ανταποκρίνεται επάξια στον ρόλο του.

Την ίδια ώρα ο κος Παναγιώτης Πολύχρονος, υπαστυνόμος Α, ανέλαβε πολύ πρόσφατα το Α.Τ Κύμης όντας ένας από τους πολύ έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας, μετά από 11 χρονια δράσης στην Δ ΟΠΚΕ Εύβοιας κι έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην πρόληψη της εγκληματικότητας.

Εξάλλου, το αστυνομικό τμήμα Κύμης συμβάλλει στα μέγιστα καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο άτυχος άνδρας από τα Μανίκια, εντοπίστηκε νεκρός σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο το οποίο παρόλα αυτά οι άνδρες της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας κατάφεραν να προσεγγίσουν δρώντας καταλυτικά στην αποτελεσματική ολοκλήρωση των ερευνών οι οποίες ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικές.

Τον εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, το drone της Πυροσβεστικής στους καταρράκτες των Μανικιών.

Άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Κύμης με συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ τον ανέσυραν από το σημείο.

Μετά από επίπονες προσπάθειες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, στη χαράδρα χθες, νωρίς το απογευμα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θάνατο του άτυχου άντρα.

Ο Π.Ν. αναζητούνταν από το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου όταν πήγε στο μαντρί με τα ζώα και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Σήμανε συναγερμός για την αναζήτηση του βοσκού από το αστυνομικό τμήμα της Κύμης, της Πυροσβεστικής και ζητήθηκε και η συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ.

Οι κάτοικοι του χωριού ανησυχούσαν για τον συγχωριανό τους Π. Ν. καθώς συνήθιζε όπως είπαν στο evima.gr καθημερινά γύρω στις 11 το πρωί να επιστρέφει στο χωριό μετά από το μαντρί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr