Εύβοια: Πότε ολοκληρώνεται το έργο στη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Πότε ολοκληρώνεται το έργο στη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας

Τι συμβαίνει με τις εργασίες στη Δημοτική Αγορά της Χαλκίδας - Πότε θα ολοκληρωθούν

Συνεχίζονται οι εργασίες στη δημοτική αγορά της Χαλκίδας, όπως όλα δείχνουν, μετά από ένα διάστημα που φαινόταν να έχουν μπει «στον πάγο», σύμφωνα και με ανακοινώσεις από Ομάδες Πολιτών.

 

Πλέον ωστόσο, όπως όλα δείχνουν αλλά και σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσίευσε ο δήμος Χαλκίδεων, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ξανά, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης της ιστορικής αγοράς της Πόλης.

 

Το έργο

 

Στα κτίρια της Α’ Φάσης της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας, που βρίσκονται επί των οδών Κριεζώτου-Αρεθούσης-Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθούν εξυγιάνσεις, που σημαίνει ότι θα ενισχυούν τα θεμέλια για να γίνει στέρεο το έδαφος και να τοποθετηθούν νέες πλάκες, ενώ όταν αυτό ολοκληρωθεί θα ακολουθήσουν η εγκατάσταση θερμομόνωσης, οι υδραυλικές προετοιμασίες και οι ηλεκτρολογικές αναμονές.

Στα κτίρια της Β’ Φάσης της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας, που βρίσκονται επί της οδού Νεοφύτου, έχει ήδη ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των πλακών από τις οροφές και αναμένεται η καθαίρεση των πλακών εδάφους, η διαδικασία των ενεμάτων και η ενίσχυση των κατακόρυφων στοιχείων των λιθοδομών, ώστε να ξεκινήσει η σκυροδέτηση από κάτω προς τα πάνω.

Το έργο ύψους 7.397.177,27 ευρώ με εργασίες εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης σε όλα τα κτίρια της συνολικής έκτασης της Δημοτικής Αγοράς και εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Αγοράς προβλέπεται να ολοκληρωθεί 18 μήνες αφότου υπογραφεί η σύμβαση του έργου.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr