Εύβοια: Πότε θα είναι έτοιμες οι κερκίδες και τα αποδυτήρια στο γήπεδο Δύστου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Πότε θα είναι έτοιμες οι κερκίδες και τα αποδυτήρια στο γήπεδο Δύστου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων στο γήπεδο Δύστου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων στο γήπεδο Δύστου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Εκεί βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3, Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργο Κελαϊδίτη.

Τους υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Δυστίων Χρήστος Σαμαράς μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Γιάννη Μοιρώτσο και την διοίκηση της ομάδας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί ο Φάνης  Σπανός για την εξέλιξη των έργων για την κατασκευή των κερκίδων και αποδυτηρίων στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που του έγινε από την ανάδοχο εταιρεία το έργο θα ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση του Α.Ο. Δύστου ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη για το έργο αυτό που είχε τόσο πολύ ανάγκη το αθλητικό σωματείο.

Εικόνες από την επίσκεψη του Φάνη Σπανού στο γήπεδο Δύστου

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Δήμος Κύμης – Αλιβερίου προχωρούν στην αποπεράτωση γηπέδου Δύστου και την κατασκευή σκεπάστρου σταδίου Αλιβερίου

Προγραμματικές συμβάσεις συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Κύμης – ΑλιβερίουΘανάσης Μπουραντάς για την εκτέλεση αθλητικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 690.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου θα συνεργαστούν για την εκτέλεση των ακόλουθων έργων:

«ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΥΣΤΟΥ», με αντικείμενο την αποπεράτωση κερκίδων χωρητικότητας 720 θέσεων, καθώς και την κατασκευή αποδυτηρίων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων (γραφεία διοίκησης, ιατρείο, αποδυτήρια κλπ.), συνολικής επιφάνειας 278 τμ., στο γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Δυστίων. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 550.000 ευρώ και θα καλυφθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr