Εύβοια: Ρωγμή σε κεντρικό δρόμο του νησιού ανησυχεί τους κατοίκους
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ρωγμή σε κεντρικό δρόμο του νησιού ανησυχεί τους κατοίκους

Καθώς το εν λόγω σημείο στην Εύβοια αναγκαστικά είναι πολυσύχναστο, η σηματοδότηση που τοποθετήθηκε για ρήγμα αναμφισβήτητα δεν μπορεί να προσδώσει κανενός είδους ασφάλεια, επισημαίνουν οι πολίτες.

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της κοινότητας του Αγίου Λουκά αλλά και της ευρύτερης περιοχής στην Εύβοια, το μεγάλο ρήγμα που παρατηρείται στο λεγόμενο “γεφυράκι της Παναγίτσας”.

Επί της ουσίας πρόκειται για γέφυρα που χρησιμοποιείται κατά κόρον και σε καθημερινή βάση για τις μετακινήσεις ΙΧ, πολιτών και βαρέων οχημάτων καθώς αποτελεί κομβικό σημείο το οποίο αφού ενώνει το Αλιβέρι με τον Άγιο Λουκά αλλά και όλα τα χωριά που βρίσκονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Καθώς το σημείο αναγκαστικά είναι πολυσύχναστο, η σηματοδότηση που τοποθετήθηκε για ρήγμα αναμφισβήτητα δεν μπορεί να προσδώσει κανενός είδους ασφάλεια, επισημαίνουν οι πολίτες.

Αξίζει να σημωθεί πάντως πως ο τέως πρόεδρος της της κοινότητας του Αγίου Λουκά κου Γιάννης Ξύγγης, έχει αναφέρει πως το γεφυράκι θα επισκευαστεί εντός του μήνα.

Σε κάθε περίπτωση το αίσθημα ανησυχία μέχρι τότε θα παραμένει καθώς ο κίνδυνος και το σενάριο κάποιου ατυχήματος δυστυχώς δεν μπορεί να αποκλειστεί ως σκέψη στο μυαλό των κατοίκων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr