Εύβοια: Σήμερα η Λευκή Νύχτα στην Κύμη – Θα είναι μια πραγματική γιορτή
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Σήμερα η Λευκή Νύχτα στην Κύμη – Θα είναι μια πραγματική γιορτή

Μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Εμπορικός Σύλλογος Κύμης επαναφέρει την Λευκή Νύχτα στην Κύμη.

Δεκάδες πολίτες της Νότιας Εύβοιας αναμένουν την αποψινή Λευκή Νύχτα στην Κύμη, για να διασκεδάσουν αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές και σε πολύ καλή ποιότητα.

Οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων της Κύμης, είναι πανέτοιμοι για την σημερινή «Λευκή Νύχτα», που πιστεύουν ότι θα είναι επιτυχημένη και θα δουν τα καταστήματά τους να γεμίζουν από πελάτες, οι οποίοι θα κάνουν τα ψώνια τους, διαλέγοντας από μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων υπόσχεται μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα της περιοχής αλλά και εκλεκτούς μουσικούς και όχι μόνο καλεσμένους για να γιορτάσει η πόλη και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το κοινό θα αναλάβουν να διασκεδάσουν οι Kings ενώ επίσης θα κάνουν την εμφάνιση τους στην περιοχή και οι  Survivors Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr