Εύβοια: Στήριξη Σίμου Κεδίκογλου στους αγρότες – Οι παρεμβάσεις του
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Στήριξη Σίμου Κεδίκογλου στους αγρότες – Οι παρεμβάσεις του

Ο Βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ευχαριστεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη για την ανταπόκριση του στα αιτήματα του.

Για άλλη μια φορά ο τ. Υπουργός και νυν βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου αποδεικνύει τις ικανότητες του, τη βαθιά γνώση για τα αγροτικά θέματα και την αγάπη του για τον αγροτικό κόσμο και δη της Εύβοιας.

Με τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του, αποφασιστικότητα, υψηλό το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας κατόρθωσε:

– να αυξηθεί το ποσό από το 1.800.000 ευρώ στα 5.100.000 € και 126 σχέδια βελτίωσης (νέων αγροτών) να μπορούν να υλοποιηθούν παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να μπορούν να απασχοληθούν και να ενισχύσουν έναν νευραλγικό τομέα, αυτόν της γεωργίας
– να διατεθεί ποσό 1.000.000 € αναφορικά με την χορήγηση κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) για τους αλιείς της Β. Ευβοίας, στο πλαίσιο στήριξής τους λόγω της σοβαρής μείωσης του εισοδήματός τους αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο χώρος της παράκτιας αλιείας αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και θεμέλιο του πρωτογενούς τομέα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αποδεικνύει συνεχώς ότι ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις και στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, φροντίζοντας να μειώνονται κατά το δυνατόν οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης που εκτός των άλλων πλήττουν και τους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς για τη χώρα μας και ιδιαιτέρως για την Εύβοια.

Τέλος, ο Βουλευτής Εύβοιας ευχαριστεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη για την ανταπόκριση του στα αιτήματα του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr