Εύβοια: Στο ταμείο ανάκαμψης ο βιολογικός των Πετριών
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Στο ταμείο ανάκαμψης ο βιολογικός των Πετριών

Το σημαντικό έργο του βιολογικού των Πετριών ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος

Ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ανακοίνωσε ένα σπουδαίο έργο για την Κοινότητα Πετριών.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Νίκος Μπαράκος:

«Συνεχίζονται τα καλά νέα για τον δήμο μας! Το αίτημα του δημου Κύμης Αλιβερίου για χρηματοδότηση του βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων μεταφοράς λυμάτων των Πετριών, έγινε δεκτό και εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάπτυξης. Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό 6.893.000 ευρώ, για τη μελέτη του οποίου εργάστηκαν η ΔΕΥΑΚΑ και η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Οι Πετριές είναι ένα τουριστικό μέρος που αναπτύσσεται ραγδαία και είναι ζωτικής σημασίας η ύπαρξη των κατάλληλων υποδομών για την διασφάλιση της ποιότητας ζωής και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Η ένταξη του συγκεκριμένου ιδιαίτερα σημαντικού έργου, αποτελεί συνέχεια της εντατικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον δήμο για υλοποίηση έργων υποδομής, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής μας, για ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκρέκα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη και τον γενικό γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Γραφάκο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια!
Καλό Πάσχα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr