Εύβοια: Συνεχίζεται το «όργιο» κλεφτών- Τα χτυπήματα σε Οξύλιθο και οι πολίτες… «στα κάγκελα»
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Συνεχίζεται το «όργιο» κλεφτών- Τα χτυπήματα σε Οξύλιθο και οι πολίτες… «στα κάγκελα»

Σε οριακή κατάσταση έχει φτάσει η Εύβοια από το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων που σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο νησί.
«Στάση» στον Οξύλιθο φαίνεται πως έχουν κάνει τώρα οι αδίστακτοι διαρρήκτες που επιδίδονται το τελευταίο διάστημα σε ανελέητο μπαράζ κλοπών στην Εύβοια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις τελευταίες μέρες έχουν καταγραφεί περισσότερες από 5 διαρρήξεις με τους κλέφτες να παίρνουν ό,τι αξίας υπάρχει τόσο από το εσωτερικό των σπιτιών όσο και από τις αυλές. μη διστάζοντας να πραγματοποιήσουν εφόδους ακόμη και «μέρα- μεσημέρι».
Σύμφωνα με αναφορές των κατοίκων στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, η δράση τους έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος με τις αρχές να αναζητούν τα ίχνη τους.Σε οριακή κατάσταση έχει φτάσει η Εύβοια από το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων που σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο νησί.

Καθώς «τα χτυπήματα» κλεφτών και διαρρηκτών είναι πλέον απανωτά, σε καθεστώς φόβου και ανησυχίας ζουν την καθημερινότητα τους οι πολίτοι οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν την σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους ακόμη και αυτοσχέδια μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr ο κόσμος είναι πολύ τρομαγμένος στη Χαλκίδα και βάζει σύρματα στις αυλές και στα μπαλκόνια για να μην εισβάλουν οι κλέφτες.

Το πρωτοφανές σκηνικό με τα συρματοπλέγματα γύρω από τις οικίες και τα σπίτια που πλέον προσομοιάζουν με άτυπες φυλακές στις οποίες καλούνται να εγκλειστούν οι ένοικοι προκειμένου να μείνουν ασφαλείς, είναι χαρακτηριστικό της ζοφερής πραγματικότητας ειδικά στην πυκνοκατοικημένη πρωτεύουσα του νησιού.

Κάτοικοι από κάθε γωνιά του τόπου μας δηλώνουν ιδιαιτέρως θορυβημένοι καταγγέλλοντας απόπειρες εισβολών αλλά και κάνοντας λόγο για αντίληψη ύποπτων κινήσεων πέριξ κατοικιών που τους κρατούν ξάγρυπνους τα βράδια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr