Εύβοια: Το δώρο που συγκίνησε το Χρυσόστομο από μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Το δώρο που συγκίνησε το Χρυσόστομο από μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα παιδιά στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως, τα ευχαρίστησε για την θέλησή του να τον επισκεφθούν

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, εξήντα περίπου μαθητές και μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, συνοδευόμενοι από διδασκάλους τους επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τα παιδιά στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως, τα ευχαρίστησε για την θέλησή του να τον επισκεφθούν, συνεχάρη τους διδασκάλους για την υποστήριξη της επιθυμίας των παιδιών και ξεναγώντας τα στους χώρους των γραφείων τους εξήγησε την αποστολή της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.

Κατόπιν ακολούθησε ζωηρός και εποικοδομητικός διάλογος, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε με απλό λόγο την διδασκαλία της Εκκλησίας μας για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή, την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, με έναυσμα σχετικές ερωτήσεις των παιδιών.

Πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης, τα παιδιά προσέφεραν ανθοδέσμη στον πνευματικό τους πατέρα και κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος προσέφερα κεράσματα και αναμνηστικές ευλογίες σε όλους και ευχαρίστησες τα παιδιά, για την χαρά που του προσέφεραν με την επίσκεψή τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr