Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «έξω καρδιά» στο Πευκί
Ειδησεις ευβοια

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «έξω καρδιά» στο Πευκί

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για δεύτερη φορά μετά το περυσινί καλοκαίρι, επιστρέφει στη Βόρεια Εύβοια με τις «Γέφυρες της Μουσικής».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «έξω καρδιά» στο Πευκί

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για δεύτερη φορά μετά το περυσινί καλοκαίρι, επιστρέφει στη Βόρεια Εύβοια με τις «Γέφυρες της Μουσικής».

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από εκδηλώσεις, αμιγώς μουσικές αλλά και συνδυαστικές με άλλες τέχνες, φεστιβάλ και εκπαιδευτικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου αλλά και το φθινόπωρο (από τα μέσα Οκτωβρίου έως τέλη Νοεμβρίου), στην Αγία Άννα, τη Λίμνη, το Πευκί, τα Λουτρά Αιδηψού, τις Ροβιές, τις Γούβες και το Μαντούδι.
Το Φεστιβάλ «Ιούλιος των τραγουδιών, μετά τους Μανόλη Μητσιά και Ελένη Τσαλιγοπούλου, ολοκληρώνεται

• το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο Πευκί
με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη – «Έξω καρδιά»

Το Φεστιβάλ κλείνει με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη, η οποία υπόσχεται στο κοινό μια διαφορετική συνάντηση, ένα υπέροχο μουσικό ουράνιο τόξο που θα φωτίσει τη βραδιά!
Σε ένα πρόγραμμα που στέλνει σε όλους το μήνυμα «Έξω καρδιά», θα συνδυάσει/ισορροπήσει το παρελθόν και το παρόν, θα ερμηνεύσει κομμάτια που μας συντροφεύουν εδώ και χρόνια αλλά και καινούργιες επιτυχίες της, απογειώνοντας το κοινό της, που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές.
Επί σκηνής θα ξεδιπλώσει όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή: την καλλιτεχνική ποιότητά της, το πλούσιο ρεπερτόριό της (θα παρουσιάσει και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Θα στο λέω»), τη συγκλονιστική φωνή της και την αξεπέραστη ενέργειά της.
Μαζί της, οι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Κώστας Καρακατσάνης (βιολί, κιθάρα, φυσαρμόνικα), Ανδρέας Λάσος (κιθάρες), Κώστας Μυλωνάς (ντραμς). Στην ηχοληψία ο Ζαχαρίας Σταμούλος και στους φωτισμούς ο Δημήτρης Λάιος. Σε συμπαραγωγή Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

[ Το σχέδιο χρηματοδοτείται ειδικά από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το οποίο στηρίζει την υλοποίηση του προγράμματος «Εύβοια Μετά» της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, και με τη συνεργασία .
Το πολιτιστικό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού. ]

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr