Εύβοια: Το Xeromylos Resort φέρνει νέα έργα στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Το Xeromylos Resort φέρνει νέα έργα στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Το evima.gr βρέθηκε στο εργοτάξιο, σε αυτή τη φάση, του "Χερόμυλος Resort", συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη, ξεναγήθηκε στους χώρους που πρόκειται με το πέρας των εργασιών να μεταμορφωθούν σε έναν καθόλα τουριστικό παράδεισο

Η επένδυση της μεγάλης τουριστικής μονάδας “Χερόμυλος Resort” στην Εύβοια φέρνει νέα έργα στην περιοχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και όπως δήλωσε ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας κος Σταύρος Κυριακού στο evima.gr, την Τετάρτη 29/3 θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του “Χερόμυλος Resort”, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης με τον Αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Νίκο Μπαράκο, προκειμένου σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με τον ιδιοκτήτη της τουριστικής μονάδας, να προχωρήσουν άμεσα στην ασφαλτόστρωση του δρόμου από την διασταύρωση στο Κλιμάκι, μέχρι τον Χερόμυλο προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στο ξενοδοχείο για τα λεωφορεία τουριστών.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2024.

Το evima.gr βρέθηκε στο εργοτάξιο, σε αυτή τη φάση, του “Χερόμυλος Resort”, συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη, ξεναγήθηκε στους χώρους που πρόκειται με το πέρας των εργασιών να μεταμορφωθούν σε έναν καθόλα τουριστικό παράδεισο και παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποια από τα δωμάτια πρόκειται να έχουν ιδιωτικές πισίνες και να είναι ακόμη χτισμένα από πέτρα.

Παράλληλα, πρόβλεψη υπάρχει και για την δημιουργία μιας άλλης μεγαλύτερης κεντρικής πισίνας πέραν των εγκαταστάσεων όπου θα σερβίρονται ποτά και θα μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο εξόδου και αναψυχής των τουριστών πέραν της διαμονής τους στις εγκαταστάσεις.

Η κεντρική πισίνα αυτή μάλιστα, θα εξυπηρετεί τους λουόμενους που θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους με ασφάλεια όταν η θάλασσα σηκώνει κύμα.

Η νέα επένδυση αφορά σε ανέγερση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων, δυναμικότητας 190 κλινών, με δωμάτια τύπου bungalows, πισίνες, κεντρικό εστιατόριο και bar, κεντρική πισίνα, κτίριο reception, Spa, συνεδριακούς χώρους, κτίριο εστιατορίου με πισίνα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, σε γήπεδο 54,2 στρεμμάτων.

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα είναι 78 δωμάτια που θα αποτελούνται από 61 δίκλινα δωμάτια, 4 δίκλινα για άτομα Α.Μ.Ε.Α., 6 τρίκλινα και 7 βίλες.

Προβλέπεται εκτεταμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και γήπεδο τέννις, ενώ εντός του συγκροτήματος προβλέπεται να κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά οχήματα. Όλες οι στάθμες του συγκροτήματος έχουν προσπέλαση με τα ηλεκτρικά οχήματα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, τοποθετούνται ανελκυστήρες, κατάλληλοι για άτομα ΑΜΕΑ.

Το καλοκαίρι του 2021 εγκρίθηκε μάλιστα από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) και η αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο ξενοδοχείο.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία Χερόμυλος Resort Α.Ε.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr