Η κακοκαιρία χτυπά την Εύβοια: Περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ
Ειδησεις ευβοια

Η κακοκαιρία χτυπά την Εύβοια: Περιοχή έμεινε χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ

Νωρίτερα σήμερα, οι σφοδροί άνεμοι που πλήττουν την Νότια Εύβοια, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση ενός σχετικά μεγάλου αλμυρικιού κυριολεκτικά πάνω σε γνωστή επιχείρηση στην παραλία.

Σοβαρά προβλήματα έχουν αρχίσει να καταγράφονται στην Εύβοια από το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες συνολικά τη χώρα.

Ενδεικτικά, από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι της 9:30 το πρωί της Παρασκευής έμειναν χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι της Αμαρύνθου.

Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Το ρεύμα διεκόπη στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής 20/1 και επανήλθε στις 9:30 πμ.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας και στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας.

Νωρίτερα σήμερα, οι σφοδροί άνεμοι που πλήττουν στα νότια του νησιού, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση ενός σχετικά μεγάλου αλμυρικιού κυριολεκτικά πάνω σε γνωστή επιχείρηση στην παραλία.

Την ίδια ώρα, στην παραλία, βλάβες έχουν παρατηρηθεί σε κάποιους στύλους ηλεκτροδότησης σε κεντρικά σημεία της παραλίας.

Τέλος, η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε εγκαταστάσεις άλλης επιχείρησης της περιοχής καθώς το “σφυροκόπημα των ανέμων” διέλυσε την τέντα του μαγαζιού.

Η προοδευτική εξέλιξη του νέου κύματος κακοκαιρίας στη χώρα, γίνεται ιδιαιτέρως αισθητή στην Εύβοια από το πρωί με έντονες βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους που παραπέμπουν σε ανεμοστρόβιλο.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στους πολίτες ο ανατριχιαστικός ήχος που ακούγεται ανά διαστήματα καθώς οι ριπές των ανέμων χτυπούν το νησί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr