Καρναβάλι Χαλκίδας: Πυρετώδεις εργασίες για τη μεγάλη διοργάνωση – Ποιοι φορείς συμμετέχουν
Ειδησεις ευβοια

Καρναβάλι Χαλκίδας: Πυρετώδεις εργασίες για τη μεγάλη διοργάνωση – Ποιοι φορείς συμμετέχουν

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού της Χαλκίδας
Στο «κόκκινο» είναι οι προετοιμασίες για το φετινό καρναβάλι της Χαλκίδας με φορείς της πόλης να δηλώνουν συμμετοχή στη διοργάνωση των μεγάλων αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο των προετοιμασιών την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστιάσεως, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Ευβοίας «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου  του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη.
Η Δήμαρχος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του Σωματείου για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν σε πολίτες και επισκέπτες, συζήτησε σχετικά με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος για το Καρναβάλι 2023 και όπως τόνισε «οι φετινές Απόκριες στον Δήμο Χαλκιδέων θα έχουν μικρότερο κόστος, θα συνδυάζουν θάλασσα και στεριά και θα περιλαμβάνουν εντυπωσιακές εκδηλώσεις σε 7 γειτονιές και στο κέντρο της Χαλκίδας, με αποκορύφωμα την Κυριακή των Απόκρεω, που θα περιλαμβάνει μοναδικό θέαμα σε στεριά και θάλασσα».
Η στόχευση αυτή βρήκε σύμφωνα τα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και ανέφεραν ότι θα είναι αρωγοί και θα συμμετέχουν στην προσπάθεια του Δήμου, ώστε να συνεχιστεί με επιτυχία ο θεσμός αυτός.
Επιπλέον, συζητήθηκαν από κοινού ιδέες για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στον Δήμο Χαλκιδέων, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας σε στεριά και θάλασσα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr