«Κατεβάζει ρολά» πασίγνωστο μαγαζί στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

«Κατεβάζει ρολά» πασίγνωστο μαγαζί στην Εύβοια

Το ιστορικό στην αντίληψη των Ευβοιωτών και όχι μόνο μαγαζί κατέληξε σε Αθηναίων επιχειρηματιών που ξεκίνησαν με μεγάλες φιλοδοξίες οι οποίες ωστόσο δυστυχώς δεν ευοδώθηκαν
Μια αναμφισβήτητα δυσάρεστη είδηση για την Εύβοια αποτελεί η είδηση του κλεισίματος του εστιατορίου «Babadan the Kebab House», ευρύτερα γνωστού ως  (άλλοτε) «Παλαιά Γέφυρα».
Το ιστορικό, αναντίλεκτα, στην αντίληψη των Ευβοιωτών και όχι μόνο, ψητοπωλείο του Σάκη Νασιόπουλου στη γέφυρα Χαλκίδας κατέληξε σε Αθηναίων επιχειρηματιών που ξεκίνησαν με μεγάλες φιλοδοξίες και επιδιώξεις για την περαιτέρω ανάπτυξη- αναβάθμιση του, οι οποίες ωστόσο δυστυχώς δεν ευοδώθηκαν κι έτσι το μαγαζί σύντομα έβαλε πωλητήριο.
Είχε λειτουργήσει για μόλις έναν χρόνο, διατηρώντας τον χαρακτήρα του εστιατορίου που εστιάζει στην κρεατοφαγία ωστόσο η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν η αναμενόμενη με αυτό εύλογα να αντανακλάται στο ταμείο της επιχείρησης αφούη η κίνηση ήταν μειωμένη.
Προσπαθώντας να  αποφύγει «τα βράχια», η διεύθυνση προέβη σε μια σειρά διορθωτικών κινήσεων επανασυστήνοντας την επιχείρηση με διαφορετικά ονόματα.
Ωστόσο η έλλειψη συντονισμού και οργανωμένου σχεδίου δράσεις, όπως παρατηρούν οι Ευβοιώτες, έφερε του λουκέτο εν τέλει με το μαγαζί πουη ομολογουμένως βρίσκεται σε σημείο-φιλέτο να «ψάχνει τον επόμενο ενοικιαστή».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr