Νότια Εύβοια: Επιτέλους ATM στον Αλμυροπόταμο- Πού τοποθετήθηκε
Ειδησεις ευβοια

Νότια Εύβοια: Επιτέλους ATM στον Αλμυροπόταμο- Πού τοποθετήθηκε

Λύση σε ένα χρόνια πρόβλημα για την Νότια Εύβοια

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εν γένει τους κατοίκους του Αλμυροποτάμου Νότιας Εύβοιας, δόθηκε μέσω της τοποθέτησης ATM στην επιχείρηση του Χρήστου Γκότση.

Τόσο ο δήμος όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση και φορείς προσπαθούσαν επί πολλά έτη να καταστεί εφικτή η εγκατάσταση ενός μηχανήματος αναλήψεων χρημάτων για τους κατοίκους που αναγκάζονταν να διανύσουν σημαντικές αποστάσεις, της τάξης των 20 λεπτών, προκειμένου να μεταβούν στο Αλιβέρι ή τα Στύρα- που σημειωτέον δεν υπάρχουν ATM όλων των τραπεζών- για να σηκώσουν χρήματα.

Η έλλειψη ΑΤΜ αποτελούσε σημαντικό ζήτημα για τον Αλμυροπόταμο τόσο το καλοκαίρι, καθώς διαχρονικά την περιοχή επισκέπτεται πλήθος τουριστών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και τον χειμώνα αφού στο χωριό διαμένουν περί τους 500 κατοίκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μηχάνημα ανάληψης τοποθετήθηκε στο σούπερ μάρκετ του κυρίου Γκότση κατόπιν προσωπικής του πρωτοβουλίας για την αγορά.

Η αναγκαιότητα τοποθέτησης του μηχανήματος διαφαίνεται εξάλλου από το γεγονός ότι ήδη δύο χρόνια νωρίτερα ο Δήμος Καρύστου είχε ζητήσει την τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ της τράπεζας EUROBANK στο χώρο του Ταχυδρομείου Νέων Στύρων και στην παραλία Αλμυροποτάμου στον οικισμό «Παναγία» διότι τα ήδη υπάρχοντα ΑΤΜ στην ευρύτερη περιοχή δεν εξυπηρετούσαν τις μεγάλες ανάγκες των κατοίκων και των παραθεριστών .

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr