Ο τρόμος της ασφάλτου στην Εύβοια: Σε ποια περιοχή γίνονται κόντρες τα ξημερώματα
Ειδησεις ευβοια

Ο τρόμος της ασφάλτου στην Εύβοια: Σε ποια περιοχή γίνονται κόντρες τα ξημερώματα

Οι άτυποι αγώνες ταχύτητος που προβληματίζουν την Εύβοια γίνονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και συνήθως πρωινές ώρες μετά τις 02:00 τα ξημερώματα.
Mε την οδηγική συμπεριφορά ή μάλλον την έλλειψη αυτής να απασχολεί εδώ και πολύ καιρό στην Εύβοια με πλήθος τροχαίων ατυχημάτων που πολύ συχνά έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρότατους τραυματισμούς ή ακόμη και θανάτους, προβληματισμός προκαλείται από το φαινόμενο νεαροί να έχουν μετατρέψει σε… πίστα αγώνα ταχύτητας επαρχιακό δρόμο στα νότια του νησιού.
Κάτοικος της περιοχής, αναφέρει στο evima.gr πως τις πρώτες πρωινές ώρες, στον επαρχιακό δρόμο Λεπουρών – Καρύστου μέτα τον Αλμυροπόταμο στην ευθεία προς τα Νέα Στύρα πραγματοποιούνται άτυποι αλλά το δίχως άλλο ιδιαίτερα επικίνδυνοι αγώνες ταχύτητας.
Αυτό γινέται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και συνήθως πρωινές ώρες μετά τις 02:00 τα ξημερώματα.
Νεαροί με μηχανάκια και αυτοκίνητα βάζουν στοιχήματα μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά επί της ουσίας, παίζοντας την ζωή τους, και έπειτα επιδίδονται σε κόντρες διανύνοντας μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις στην ευθεία από το σημείο εκκίνησης, με τρελές ταχύτητες που προκαλούν τρόμο στους κατοίκους και όσους τυχόν περάσουν εκείνες τις ώρες από το σημείο..
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, στις συγκεκριμένες κόντρες συμμετέχουν και άτομα ανήλικα ηλικίας 17 έως και 16 χρονών.
Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια στον κεντρικό δρόμο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr