«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας- Παρών σε κινητοποιήσεις στο νησί
Ειδησεις ευβοια

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας- Παρών σε κινητοποιήσεις στο νησί

Τη Δευτέρα 20/3, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συμμετείχε με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και την Αλληλεγγύη για Όλους, σε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος πολιτών

Ανακοίνωση αναφορικά με το γεγονός ότι σήμερα, Τρίτη 21/3/23, ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, με το οποίο περιέρχεται η μεταφορά της διαχείρισης του νερού και των απορριμμάτων σε Ρυθμιστική Αρχή, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας.

Όπως υπογραμμίζει, το ν/σ  αυτό αποτελεί ουσιαστικά, προάγγελο της ιδιωτικοποίησης του νερού.

«Συνεχίζοντας τους αγώνες για να μπει ένα φρένο στο ξεπούλημα των πόρων της χώρας και ειδικά του  νερού, του ύψιστου, δημόσιου αγαθού, στελέχη της ΚΕ, της Ν.Ε Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και τοπικές Οργανώσεις Μελών, έδωσαν το παρών στις κινητοποιήσεις του διημέρου», τονίζει στην ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα 20/3, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συμμετείχε με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και την Αλληλεγγύη για Όλους, σε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος πολιτών για να αντισταθεί στα σχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Ταυτόχρονα, στελέχη των περιφερειακών Οργανώσεων, όπως του Αλιβερίου και της Ερέτριας, έκαναν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις τοπικές τους κοινωνίες, στα γραφεία των Δ.Ε.Υ.Α

Την Τρίτη, 21/3, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά στο Βούρκο Χαλκίδας, όπου ήρθε σε επαφή με εργαζόμενους, παραγωγούς και καταναλωτές, ενημερώνοντας για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Λίγο αργότερα επισκέφτηκε την πρόεδρο και τον διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των Δ.Ε.Υ.Α της Εύβοιας και παραδόθηκε επιστολή διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr