Ψηφιακή συνάντηση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: To εκθεσιακό πλάνο για το 2023 στα θέματα συζήτησης
Ειδησεις ευβοια

Ψηφιακή συνάντηση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: To εκθεσιακό πλάνο για το 2023 στα θέματα συζήτησης

Τι συζητήθηκε στην ψηφιακή συνάντηση για το εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- Ο κ. Βασίλης Βαρελάς Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Το εκθεσιακό πλάνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2023 αλλά και λοιπές πρωτοβουλίες που  προτίθεται να αναπτύξει για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας συζητήθηκαν στην ψηφιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας και διεξήχθη – τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 – από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την υποστήριξη του ΚΥΕ ΠΣΤΕ.

Ο κ. Βασίλης Βαρελάς Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Ο κ. Βασίλης Βαρελάς υπογράμμισε ιδιαίτερα την σπουδαιότητα, τόσο της συνεργασίας των Φορέων σε δράσεις εξωστρέφειας όσο και της από κοινού προετοιμασίας για την εκπόνηση ενός στοχευμένου εκθεσιακού πλάνου της ΠΣτΕ για το έτος 2023, τονίζοντας πως οι διεθνείς εκθέσεις μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο στο μικρό μέγεθος της μητρικής αγοράς, να ανοίξουν νέα κεφάλαια στις επιχειρήσεις και να φέρουν πρόσθετες επενδύσεις.

Από πλευράς Περιφέρειας συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Κούκουζας, η Ειδική Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας ΠΣτΕ κ. Ελευθερία Τσαγκαράκη, ο Διευθυντής Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπάμπης Καραβάς, στελέχη του ΚΥΕ και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr