Σ. Κεδίκογλου: Οι ήρωες μας εμπνέουν, μας συσπειρώνουν και μας οπλίζουν με αυτοπεποίθηση
Ειδησεις ευβοια

Σ. Κεδίκογλου: Οι ήρωες μας εμπνέουν, μας συσπειρώνουν και μας οπλίζουν με αυτοπεποίθηση

Ο κ. Κεδίκογλου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην πόλη της Χαλκίδας.

«Σήμερα τιμούμε τους ήρωές μας που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το παράδειγμά τους μάς εμπνέει, μάς συσπειρώνει και μάς οπλίζει με αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ηςΜαρτίου.

 

Ο κ. Κεδίκογλου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην πόλη της Χαλκίδας. Ο ΥφΑΑΤκαι βουλευτής Εύβοιας, σημείωσε επίσης ότι η σημερινή ημέρα είναι και γιορτή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, λέγοντας ότι: «Εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και κρατούν τη σημαία της χώρας μας ψηλά».

 

Ο Υφυπουργός συμμετείχε το πρωί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και στη συνέχεια ακολούθησε έπαρση της Σημαίας και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Αγίου Νικολάου. Ο ΥφΑΑΤ παρακολούθησε τη παρέλαση αντιπροσωπευτικών τμημάτων μαθητών, καθώς και αναπήρων πολέμου, προσκόπων και οδηγών.

Στους εορτασμούς παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα, πολιτικοί και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr