Σκύρος: Εθελοντική εργασία από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλικριού «Αχιλλεύς» για την αποκατάσταση του δημοτικού σχολείου
Ειδησεις ευβοια

Σκύρος: Εθελοντική εργασία από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλικριού «Αχιλλεύς» για την αποκατάσταση του δημοτικού σχολείου

Το διαδικτυακό "ευχαριστώ" του Δημάρχου Σκύρου, Νίκου Μαυρίκου

Την ευγνωμοσύνη του προς τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καλικριού “Αχιλλεύς”, για την εθελοντική τους εργασία με στόχο την αποκατάσταση ζημιών, των τελευταίων ετών στο παλαιού δημοτικό σχολείο στο Καλικρί, εξέφρασε ο Δήμαρχος Σκύρου Νικόλαος Μαυρίκος, μέσω ανάρτησης του στο Facebook.

“Ως Δήμαρχος της Σκύρου αλλά και ως ένας απλός δημότης θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο κ. Κώστα Δαφνούλη, την κ. Άννα Τζανή και τα Μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλικριού “Αχιλλεύς”, για την εθελοντική τους εργασία με στόχο την αποκατάσταση ζημιών, των τελευταίων ετών, του παλαιού δημοτικού σχολείου στο Καλικρί σε συνεργασία με τον Δήμο” έγραψε τονίζοντας πως η διάθεση και ο ζήλος του για το προαναφερόμενο έργο αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

“Ο εθελοντισμός και η συνεργασία φέρνουν πάντα τα βέλτιστα αποτελέσματα προς όφελος των συνδημοτών μας” πρόσθεσε υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος και εκείνος προσωπικά στηρίζουν κάθε εθελοντική προσπάθεια και συμπορευόνται με τις δράσεις των δημοτών μας που έχουν όραμα και στόχο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr