Στέφανος Κασσελάκης: Βόλτα στη Χαλκίδα με τον σύντροφό του
Ειδησεις ευβοια

Στέφανος Κασσελάκης: Βόλτα στη Χαλκίδα με τον σύντροφό του

Στη Χαλκίδα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Κυριακή.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα στη στη Χαλκίδα  το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ, ενώ όπως αποκάλυψε θέλησε να του δείξει το πατρικό της μητέρας του, στη Ριτσώνα, δηλαδή τον τόπο που μεγάλωσε.
Πάντα στο πλευρό του ήταν ο αγαπημένος του, Τάιλερ Μακμπέθ. Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο λόγος που πήγε μαζί του ήταν το πατρικό σπίτι της μητέρας του στη Ριτσώνα.

«Ήταν συγκινητικό, ήθελα ο Τάιλερ να δει που μεγάλωσε η μητέρα μου»

«Ήθελα ο Τάιλερ να δει πού μεγάλωσε η μητέρα μου, το σπίτι του παππού μου που δούλεψε στη δημόσια ΔΕΗ» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είχα πάει στο κτήμα εδώ και 20 χρόνια, για μένα ήταν συγκινητικό. Βρήκα την ευκαιρία και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια», πρόσθεσε.

«Υπάρχει ενθουσιασμός για τις εκλογές»

Για τις εκλογές της Κυριακής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «ο κόσμος ανυπομονεί να μπορέσουμε να έχουμε εναλλακτική για τον τόπο». «Νομίζω ότι υπάρχει ενθουσιασμός γιατί με 150.000 ψήφους βλέπει ο κόσμος αυτος ο χώρος και αυτή η παράταξη ότι μπορεί να πάει μπροστά» πρόσθεσε.

«Το μόνο που μετράει είναι να βγάλουμε αποτελέσματα για τον τόπο. Η εκλογή είναι ανούσια αν δεν αποδώσει στις ζωές των ανθρώπων. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και στοχοπροσηλωμένοι. Πρέπει να είμαστε κόμμα γειωμένο από τα μέλη για τα μέλη και να φέρουμε αποτελέσματα», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όταν σηκώνονται από τον καναπέ για να ψηφίσουν και λένε είχαμε οδυνηρές ήττες αλλά πρέπει να πάμε μπροστά, έχουμε ευθύνη να μην τους απογοητεύσουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr