Συναγερμός σε λιμάνι της Εύβοιας με 16χρονη
Επείγουσα μεταφορά 16χρονης με σκάφος στο λιμάνι της Κύμης.
Επείγουσα επιχείρηση διακομιδής μιας 16χρονης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, από τη Σκύρο προς την Κύμη, καθώς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Για τη μεταφορά της ανήλικης κινητοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με την επιχείρηση να πραγματοποιείται μέσω θαλάσσης.
Η 16χρονη επιβιβάστηκε στο επαγγελματικό-τουριστικό σκάφος «Κυμοθόη» από τον όρμο Πεύκου στη Σκύρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Κύμης, προκειμένου να ακολουθήσει η διακομιδή της σε νοσοκομείο για την αναγκαία ιατρική φροντίδα.
Η επιχείρηση οργανώθηκε ώστε η ανήλικη να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό της και να λάβει την περίθαλψη που χρειαζόταν.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr