Συναγερμός στην Εύβοια: Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που αγνοείται ένα μήνα από το Παρθένι
Ειδησεις ευβοια

Συναγερμός στην Εύβοια: Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που αγνοείται ένα μήνα από το Παρθένι

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Εύβοια - Ενεργοποιήθηκε το silver alert
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Εύβοιας για την εξαφάνιση ηλικιωμένου από την Περιοχή Παρθένι Αλιβερίου.
Πρόκειται για τον Θανάση Αδάμη, 80 ετών ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου από το σπίτι του στην περιοχή Παρθένι Αλιβερίου στην Εύβοια.
Έχει ύψος 1,60, καστανά μάτια, γκρίζα μαλλιά και είναι πιθανό να φορούσε γκρι ξεθωριασμένο μπουφάν και μπλε τζιν παντελόνι, ενώ περπατάει με τη βοήθεια μαγκούρας.
Για την εξαφάνισή του έχει ενεργοποιηθεί silver alert.
H υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς κοντεύει ένας μήνας από την εξαφάνισή του, κατά την έναρξη της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα στην Εύβοια.

 

Καθώς οδεύουμε σχεδόν στον ένα μήνα από τότε που τον είδαν για τελευταία φορά στο χωριό, σβήνουν μάλλον και οι ελπίδες να βρίσκεται εν ζωή με τις αρχές μάλιστα να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ερευνούν γύρω από την εξαφάνισή του.

Με τις έρευνες εντοπισμού του ηλικιωμένου από τις αρχές να έχουν κλείσει εδώ και μέρες και αφού δεν θα ήταν υπεβολή να λεχθεί πως “σαρώθηκε” ΄μάταια όλο το Παρθένι αλλά και η ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρεθεί ένα σημάδι ζωής, η ασφάλεια της Χαλκίδας έχει λάβει καταθέσεις από τους συγγενείς, τον περίγυρο και σχεδόν όλους τους κατοίκους της περιοχής αδυνατώντας ωστόσο, προς ώρας τουλάχιστον, να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του.

Μάλιστα πλέον δεν μπορεί όχι απλώς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο θανάτου του αλλά ακόμη και το σενάριο της αυτοκτονίας, του ατυχήματος ή της εγκληματικής ενέργειας.

Έντονο προβληματισμό εξάλλου προκαλεί το γεγονός πως παρά τον ενδελεχή έλεγχο και έρευνα που έχει γίνει δεν μπορεί να εντοπιστεί έστω ούτε ένα ίχνος που να μαρτυρά την παρουσία του ηλικιωμένου, ή ένα στοιχείο για το τί μπορεί να του έχει συμβεί.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έλαβαν μέρος η Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας SAR 3 12, η Πυροσβεστική Αλιβερίου, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία.

Μάλιστα στην επιχείρηση συμμετείχε και η Ρόξυ, η ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα της ΕΜΑΚ για έρευνα και διάσωση αγνοουμένων.

 

Yπενθυμίζεται πως όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr, η κόρη του αγνοούμενου οι προσπάθειες ανεύρεσης του ηλικιωμένου διεξάγονταν με πολύ μεγάλη δυσκολία από την Ομάδα Διάσωσης Eυβοίας SAR 3 12 εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή καθώς οι δρόμοι είναι γεμάτοι από χιόνι και έχει δημιουργηθεί παγετός.

Η κόρη του 80χρονου, αναφέρει στο evima.gr πως είχε να επικοινωνήσει μαζί του από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όταν και μίλησαν προκειμένου να τον ρωτήσει εάν θέλει να του πάει φαγητό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr